‘Vrijheid is voor mij het sleutelwoord’

Klantverhaal / AMDAX

Caroline van den Borst

Op aandringen van een jonger familielid kocht Caroline van den Borst haar eerste bitcoin. Tot op de dag van vandaag is zij hem dankbaar voor dat zetje. Caroline verdiepte zich in het cryptodomein en ging vervolgens zelf handelen. Alleen het gedoe met ledgers en codes voelde onveilig, en dus stapte zij begin 2021 over naar AMDAX.

“Als trader heb ik geen haast. Ik heb in de afgelopen tijd mooie rendementen gemaakt, maar het gaat stevig op en neer, dat hoort erbij. In het begin zat ik heus wel eens hyper achter mijn PC, maar nu trek ik gewoon mijn eigen plan, daar groei je in. De platforms die ik destijds gebruikte, waren onpersoonlijk. Alles ging telefonisch, en daar voelde ik me niet meer zo safe bij. Op internet zag ik toen AMDAX voorbij komen, als eerste bij DNB geregistreerde cryptobedrijf, en begin dit jaar ben ik overgestapt.

Mijn belangstelling voor Bitcoin draait om vrijheid, dat is voor mij echt het sleutelwoord. Ik geloof in de principes zoals Satoshi die in zijn whitepaper verwoordt, in een geldsysteem dat voor mensen in de hele wereld toegankelijk is, arm of rijk. Als het mij alleen om de centen zou gaan, had ik net zo goed een mandje aandelen kunnen kopen, maar dat staat me tegen. Ik vind het juist fijn dat AMDAX zich ook als kennispartner profileert. Het cryptodomein staat nog in de kinderschoenen en ik ben heus niet blind voor de hobbels op de weg, maar deze markt ontwikkelt zich razendsnel. Dat lijkt me een goed teken.”

Ga terug naar het overzicht